Aftermovie

Aftermovie

Aftermovie

JOUW EVENEMENT LATEN EDITEN TOT EEN AFTERMOVIE

Een Aftermovie is een korte film, of compilatie-video, die gemaakt wordt na een feest, evenement, jubileum, concert, festival, conferentie of andere bijeenkomst. De film duurt tussen de één en 5 minuten en heeft tot doel de sfeer van het event vast te leggen en de bezoekers de kans te geven om de dag her te beleven en er van na te genieten.

Een Aftermovie kan ook worden ingezet om de nieuwsgierigheid van toekomstige bezoekers te wekken. Door middel van een aantrekkelijke montage van de hoogtepunten van jouw evenement geef je niet-aanwezigen het gevoel dat ze echt iets gemist hebben. Een Aftermovie laten maken van je (business)evenement kan ook een belangrijk onderdeel van je marketing zijn.

Aftermovies hebben een positief effect op de naamsbekendheid van jouw evenement. Bezoekers die een geweldige tijd op het event hebben gehad willen graag een tastbare herinnering aan deze dag. Op YouTube wordt vaak gezocht naar Aftermovies . Deze filmpjes worden massaal gedeeld op andere social media zoals Facebook of Twitter. Wanneer je een leuke en professionele Aftermovie hebt, zal de naamsbekendheid van je event groeien.

ZOWEL PRIVÉ ALS ZAKELIJK

Een Aftermovie van een (privé)feest is gericht op het vastleggen van de sfeer en het plezier van het evenement. Het doel is om de hoogtepunten van het feest te laten zien, zoals de muziek, dans, en de interactie tussen de feestgangers. Dit type Aftermovie legt de nadruk op het creëren van een emotionele verbinding met de kijker en op het laten zien van de opwinding en de energie van het feest.
Aan de andere kant is een Aftermovie van een zakelijk evenement is gericht op het vastleggen en samenvatten van de belangrijkste momenten van het evenement. Het doel is om de prestaties van het bedrijf te laten zien en de belangrijkste hoogtepunten van het evenement vast te leggen. Dit kan onder meer het presenteren van belangrijke sprekers, deelnemers en activiteiten omvatten, evenals het weergeven van de belangrijkste boodschappen en doelstellingen van het evenement.

"Heb je vragen? Neem gerust contact op."

WAAROM EEN AFTERMOVIE LATEN MAKEN

Aftermovies maken dat de bezoeker het moment herbeleeft
Aftermovies zijn aantrekkelijk voor nieuwe bezoekers
Aftermovies hebben een positief effect op de naamsbekendheid van jouw evenement
Aftermovies geven de mogelijkheid tot promotie van een volgend evenement
Aftermovies zorgen voor gratis mond-tot-mond reclame!

KOSTEN VAN EEN AFTERMOVIE

De kosten voor het maken van een aftermovie van je event, hangen van een aantal factoren af.

Hoeveel uur moet er gedraaid worden? Gaat het bijvoorbeeld om een dagdeel, een hele dag of is het een meerdaags event? Heb je één cameraman nodig of ook een tweede? Hoelang moet de aftermovie duren en hoe snel moet deze gereed zijn?

Wil je een aftermovie laten maken van jouw event en ben je benieuwd naar de kosten?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.