Newborn Film

Newborn Film

Lief klein wonder

WELKOM OP DE WERELD

De Newborn Film wordt gemaakt na de geboorte van een baby. Het laat de verwondering van de trotse ouders zien van hun pasgeboren kindje in een periode van intense verbinding. Prachtige beelden van het nieuwe prille leven, van liefde en geluk!
 
Gefeliciteerd papa en mama met de geboorte van jullie lieve kleine wonder! Jullie zijn super trots op de mooiste baby van de hele wereld. Iedereen mag het weten én zien! Iedere dag genieten jullie van jullie kindje. Momenten die je nooit meer wilt vergeten en dus wilt vastleggen. Hoe waardevol is het om de bewegende beelden van die eerste levensdagen terug te kunnen kijken? De Newborn Film is een kostbare schat voor later. Maar ook om direct met familie en vrienden te kunnen delen!
 
In de sfeervolle Newborn Film laat ik niet alleen de baby zien, maar ook de ouders, het broertje of zusje, de hond, de babykamer, de knuffels en alle nieuwe kleine spulletjes. In de Newborn Film gaan we terug naar de sfeer van die eerste periode met jullie zoon of dochter. Een herinnering van hoe het ‘ooit’ was. De tijd gaat zo snel en voordat je het weet ben je alweer in de volgende fase.

WANNEER WORDT ER GEFILMD?

Het moment van filmen bepalen jullie helemaal zelf. 
De opnames kunnen 2 weken na de geboorte worden gemaakt, maar ook met 2 maanden of zelfs tot een jaar. En uiteraard geven jullie ook zelf aan wat jullie belangrijk vinden wat er wordt gefilmd.

Bijvoorbeeld de kleine in bad, de borstvoeding, in jullie armen, samen met de hond, met jullie op bed of een wandeling met de kinderwagen. Uiteraard zal ik – als videograaf – jullie daar in begeleiden, stimuleren, motiveren en respecteren.

ORIGINEEL KRAAMCADEAU

De Newborn Film is een ook origineel kraamcadeau.
Leuk om te geven; nog veel leuker om als papa en mama te mogen krijgen!

"Heb je vragen? Neem gerust contact op."

KOSTEN NEWBORN FILM

Ik hanteer een vast bedrag voor de Newborn Film van € 250,00.
In dit bedrag zitten de kosten van het filmen, de montage en de rechtenvrije muziek.
De film wordt afgeleverd in een Mp4-bestand en kan zo met iedereen digitaal gedeeld worden.