Recensies

Recensies

Persoonlijke verhalen

In Memoriam Film

Martien Horst

Gert Jan heeft prachtige memoriam films gemaakt op basis van de door ons aangeleverde foto’s en filmpjes. Er zijn filmpjes gemaakt passend bij de door ons uitgekozen muziek. Zonder dat hij ons kende, zijn het filmpjes geworden die zo goed bij ons passen.

Newborn Film

Loën

Videograaf De Witte Raaf heeft een geboorte film gemaakt van ons eerste zoontje Loën. Deze film is een van onze dierbaarste herinneringen aan de kraamtijd! Dank je wel Gert Jan voor het overbrengen van de weldaad aan emoties die deze liefdevolle en overweldigende tijd met zich mee hebben gebracht. Wij hadden ons geen mooiere film kunnen wensen!

In Memoriam Film

Rebekah Noreille

Gert Jan heeft met zijn memoriam voor mijn kleine zus Rebekah een ontroerend kunstwerk gecreëerd dat ons diep raakte. Zorgvuldig geplaatste muziek leidde ons door een emotionele achtbaan, waarbij elk nootje doordrenkt was met begrip en empathie.

In Memoriam Film

Frank van Kralingen

De reels die je hebt gemaakt voor mijn vaders afscheidsdienst waren echt super! Dank je wel dat je een aantal van de foto’s echt qua kwaliteit verbeterd hebt (hoe doe je dat?) en heel mooi hoe creatief je ze hebt samengebracht en ook met de integratie van het nummer The Family Tree. 

In Memoriam Film

Dick Benkhard

Gert-Jan is een hele lieve, betrokken man met onwijs veel kennis. Hij was heel erg betrokken bij het overlijden van mijn vader en heeft een fantastische video/foto compilatie gemaakt. Wow echt boven verwachting.

Mijn Leven. Mijn Film

Rudy Bijlsma

Deze recensie schrijf ik omdat ik graag wil laten weten hoe ontzettend fijn, met engelengeduld, Gert Jan ons in een moeilijke periode in ons leven heeft geholpen om het ‘mooiste’ te maken wat iemand kan nalaten. Een indrukwekkende documentaire over het leven van ‘mijn lief’.

In Memoriam Film

Peter Lollinga

Wat zijn we onder de indruk van de mooie invulling van onze ingeleverde foto’s! Heel mooi hoe de bewegende beelden van Peter zijn verwerkt op het einde en de muziek onder de video. Hartelijk bedankt voor de video, we zijn er zo blij mee!! Het is voor ons een mooie, waardevolle herinnering aan zijn leven.

In Memoriam Film

Ebel van Dijk

Mijn complimenten voor je werk met de foto’s en muziek. Het was wonderschoon! Ik heb er erg van genoten en volgens mij alle gasten.

In Memoriam Film

Grietje

Super mooi gemaakt, iedereen was zeer tevreden. Heb alleen maar mooie reacties gehoord. De cuts op de goede plek en “het licht uit” met de gordijnen dicht. Iedereen vond de foto’s in de boom mooi!

Newborn Film

Fedde

Gert Jan heeft in de tweede week na de geboorte van onze zoon een Newborn video gemaakt. Wij zijn onwijs blij met het resultaat en het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Gert Jan gaat persoonlijk en heel zorgvuldig te werk en weet precies alle mooie momenten vast te leggen zonder dat je in de gaten hebt dat hij aanwezig is.

In Memoriam Film

Jan Veenstra

Hallo Gert Jan, de filmpjes waren een mooie aanvulling om met familie en vrienden te delen. De filmbeelden van Capri (Italië) die je hebt toegevoegd waren prachtig. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen.

Virtuele Rouwkaart

Elynawati

Namens de familie en vrienden wil ik je heel erg bedanken voor de digitale rouwkaart en twee video’s. De drie items waren prachtig gemaakt en kwamen goed binnen bij ons. Wij hebben heel veel complimenten gekregen over zowel de rouwkaart als de video’s. Je hebt ons afscheid van onze moeder hiermee nog mooier gemaakt.