Dick Benkhard

In Memoriam Films

Gert-Jan is een hele lieve, betrokken man met onwijs veel kennis. Hij was heel erg betrokken bij het overlijden van mijn vader en heeft een fantastische video/foto compilatie gemaakt.

Wow, echt boven verwachting!
Mijn vader hield van Texel, en dat heeft Gert-Jan er dan ook helemaal in verwerkt.
Wat deed dat ons goed om te zien. En maakte het nog mooier. Ik raad Gert-Jan dan ook zeker aan.

Martijn Benkhard

____________________________________________________

Na het overlijden van mijn schoonvader stond Gert Jan gelijk voor ons klaar om te helpen met de audio en beelden (foto’s en video’s) voor de uitvaart. We stuurden bijna 200 beelden toe en vertrouwden op zijn kunde er iets moois van te maken, en dat deed hij!! Doordat we van te voren niks hadden gezien, werden ook wij verrast door de films, al hadden we zelf de foto’s uitgezocht. De films waren zo mooi, de beelden stonden perfect op de muziek, de juiste sfeer werd neergezet en het is zo persoonlijk geworden.

Voor ons werd thema Texel bijvoorbeeld gebruikt, daar kwam mijn schoonvader 4x per jaar.
Dit gaf tijdens de dienst zoveel steun en nu nog steeds, want we kijken de prachtige films regelmatig terug.
Gert Jan, nogmaals ontzettend bedankt voor deze prachtige herinneringen!

Manon Benkhard

_____________________________________________________

Gert Jan, ik wil jou bedanken voor de prachtige foto’s en de ondersteunende passende muziek daarbij (Toots Thielemans – The shadow of your smile) tijdens de crematieplechtigheid van mijn lief. Je hebt Dick zo persoonlijk en treffend neergezet. De memoriam film heeft een absolute meerwaarde ten opzichte van een PowerPoint presentatie.

Corry Wels