Gerard van Egmond

In memoriam Film

Dag Gert Jan,

Heel erg bedankt! Wij vonden het allemaal erg mooi & hebben er ook complimenten over gekregen van de bezoekers. Het was confronterend, verdrietig, verrassend, maakte ons aan het huilen & lachen tegelijk! We vonden de start en het einde ook erg mooi, met het vogelgezang en bovenaanzicht van de heide. Heb je dit idee gekregen door de rouwkaart? 

Knap hoe je onze vader/man niet hebt gekend, maar toch iets hebt kunnen neerzetten wat goed bij hem paste en een super mooi beeld van hem gegeven heeft! De zang op de achtergrond terwijl hij nog niet in beeld was en daarna dat hij in beeld kwam en daarna het beeld vertraagde terwijl hij nog aan het lachen was, ook heel goed gedaan! En de zwaluw tattoos & door jou er in gemaakte vliegende zwaluwen waren ook prachtig. Kortom; heel erg bedankt, we gaan er nog vaak naar kijken! 

Hartelijke groet, ook namens mijn familie, Evy van Egmond

__________________________________________________

Gert Jan heeft een video gemaakt voor de uitvaart van mijn vader die helaas veel te vroeg is overleden. Ondanks dat hij mijn vader niet heeft gekend sloeg hij met de montages van de foto’s en video’s de spijker precies op zijn kop. We hebben gelachen en gehuild, het was prachtig en het is een ontzettend waardevol aandenken aan mijn papa. Heel erg bedankt Gert Jan.

Hanne van Egmond