Ineke Ruardi

In Memoriam FIlms

Beste Gert Jan,

Wat een kunst om zo op afstand in te kunnen voelen in onze familiebanden, de vreugde en liefde van het samenzijn en het verdriet van het verlies op basis van foto’s, filmpjes en wat informatie van Bas en/of Chantell. Ik kwam bij het voor het eerst zien van je gemaakte films tijdens de dienst in een lichte staat van bewustzijn vervuld van liefde, door de verrassende combinatie van de prachtige natuur en vogelbeelden, de foto’s en filmpjes en de muziek met een mooie timing.

Heel bijzonder ook de foto’s die in de boom hangen in de uitgestrektheid van het landschap. Ik heb er net weer naar gekeken, het helpt bij de verwerking van het grote verlies, zo omhuld door liefde en licht, wat de pijn wat verzacht. Heel dierbaar om te hebben.

Dus nogmaals veel dank voor je prachtige werk. Wat mooi dat je op deze wijze mensen kunt helpen. 

Warme groet,

Marieke Ruardi 

_____________________________________________

Beste Gert Jan,

Mijn zusje Marieke en ik willen je heel hartelijk danken voor de prachtige herinneringsfilms die je van en voor mama hebt gemaakt. Ze zijn echt prachtig geworden en helemaal in de geest van mama, dat heb je echt knap aangevoeld.

Het is heel fijn om ze later ook regelmatig nog eens terug te kunnen kijken. Niet alleen wij, maar ook de genodigden waren echt onder de indruk.

Met lieve groet,

Esther Ruardi