Rina Otten-Smorenburg

In Memoriam Films

Voor de uitvaart van onze moeder, heeft Gert Jan vier mooie fotopresentaties gemaakt met onze gekozen muziek. Zoveel mooier dan wat ik tot nu toe heb gezien tijdens uitvaarten. Hij maakt er een mooie persoonlijke herinnering van. We kunnen nog steeds genieten van de presentaties, omdat we ze ook digitaal van hem hebben gekregen. Een zeer waardevolle herinnering. Bedankt Gert Jan.

Anna Maria Otten

_____________________________________________

Gert Jan, ik wil jou bedanken voor het mede mogelijk maken van een mooi, waardig en vooral indrukwekkend warm afscheid van onze moeder en oma, Rina Otten-Smorenburg. De wijze waarop jij dit afscheid hebt omlijst met de aangeleverde foto’s en muziek hebben velen van onze families verrast. Wij ontvangen hier nog steeds mooie reacties over. Een ieder herkende mijn moeder hierin en dan mag je spreken van een professional.
Gert Jan, je bent een inlevende persoonlijkheid die een nieuwe koers is gaan varen als Videograaf De Witte Raaf. Jouw voorliefde in het familiebedrijf, welke je jarenlang hebt gerund, doet recht aan wat je nu tot uiting kan brengen en daar mag je trots op zijn.
Ik, die ook zo’n soortgelijk familiebedrijf mag runnen, zal samen met mijn uitvaartverzorgers jou zeker aanbevelen voor het ontzorgen en vorm geven aan een mooi en waardig afscheid.

Soms zeggen beelden vele malen meer dan woorden ooit uit kunnen drukken”.

Gert Jan nogmaals dank!

Jos Otten