Roxanne de Kruijk

In Memoriam Film & Aftermovie

Op 31 augustus 2022 overleed onze dochter Roxanne. Ze mocht maar 38 jaar oud worden en ze liet behalve haar ouders, broer en schoonzus, ook een man en twee kinderen achter. Haar kinderen waren nog maar 7 en 4 jaar oud.

Aangezien we de laatste jaren veel uitvaarten hebben meegemaakt, en we altijd gebruik hebben gemaakt van de firma Agterberg, hebben we dat nu weer gedaan. Helaas werkt Gert Jan daar niet meer, maar Robin Barbie heeft ons ook gedurende de week tot aan de uitvaart goed bijgestaan. We hebben Gert Jan gevraagd om een fotoreportage te maken om tijdens de uitvaart te laten zien en de dag zelf te filmen, zodat de kinderen van Roxanne dat later kunnen terugkijken als ze dat willen. 

Zowel de fotoreportage als de film zijn heel mooi geworden. Gek om het woord mooi te gebruiken, maar dat is wel wat het is. Heel mooi zelfs! De montage en de muziek maken het helemaal af. We kijken het regelmatig terug en hoewel we er heel verdrietig van worden geeft het ook een mooi beeld van haar leven. En het geeft ons troost.  

Er is naar mijn mening niemand die dat beter kan dan Gert Jan. Niet alleen het technische gedeelte, maar ook hoe hij de dag zelf te werk gaat. Hij is er, maar toch ook weer niet. Hij werkt zeer zorgvuldig en loopt niemand voor de voeten. Door zijn jarenlange ervaring als uitvaartbegeleider weet hij precies wat je op zo’n dag nodig hebt en wat hij op beeld moet zetten. 

Heel erg bedankt Gert Jan! We hopen je voorlopig niet nodig te hebben, maar we weten je te vinden als dat wel zo is. 

Liefs Ton en Karin de Kruijk